woensdag 21 oktober 2009

Sorry dat ik al zoo lang niets geschreven heb en nu ga ik eigenlijk ook niets zeggen want ik moet over 40min op school zijn want ik vertrek vanacht naar Veracruz met school!! sorry!
Dikke zoenen,
ik hou van jullie!
xx
femke

5 opmerkingen:

  1. Dokter zo niet eh, vertel nog is iets :p x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi femmie
    leuk te horen dat je daar zoveel beleefd en nu ook zo toffe uitstappen maakt ! ik zou je wel een keer willen zien zitten op je paard , de max !
    ik schrijf niet veel op je blog maar denk veel aan je en blijf up to date door de KIDS die mij briefen
    ondertussen wel naar Istanbul geweest (crazy stad) en een knal van een verjaardagsfuif gehad in de party kelder voor ons zoë van 17 (en wat dacht je ? met een einde in de overpoort...
    voor de rest herfst, grijs en druk in Gent
    asta la vista! hou je goed

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fem, ge laat ons in de steek jong....
    Maar alé, we zullen het houden op : GEEN NIEUWS GOED NIEUWS.
    Have fun
    kus

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Femke,
    Gehebt groot gelijk ! Niet teveel schrijven op de blog betekent gewoon dat je het super goed hebt en dat je daar aan het wennen bent ! Geniet van alles ! Hier gaat het leven kabbelend verder, geen groot nieuws, behalve dat Johneke 17 jaar is geworden en dat het hier het hele weekend feest is geweest ! Mijn huis is een stort maar allé ik weet dan weer waar poetsen goed voor is ! hihi !! John heeft zijn theoretisch rijbewijs ! Ash doet haar logopedie heeeel graag en zit in de studentenraad ! Leuk hé !!! We missen je ! Dikke knuffel en kus Tania

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hoi Femke !!
    een berichtje uit onverwacht hoek missschien all the way from bruges !!! Van Myriam (van Martin- alle ja, nu ook weer niet van Martin natuurlijk :)
    Heel leuk je berichtjes te lezen, te merken dat je het goed stelt in Mexico !!! Een vriend van mij woont in Mexico City dus helemaal onbekend en ver is het niet hoewel ik er nog nooit ben geweest !
    je doet dat goed he daar - zo helemaal alleen , nu ja, met nieuwe familie wel maar toch, knap hoor meisje !!!! GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG WaW !!!! 18 jaar, de wereld ligt gewoon aan je voeten en je bent helemaal goed bezig die wereld te ontdekken !!

    Ik ben zelf terug na 40 dagen dagen Nieuw-Zeeland, mijn bestemming als ik niet in Brugge zit - Martin zat ondertussen in Thailand en na mijn 2 reizen hebben we mekaar daar een week gezien en samen naar huis .. want uiteindelijk roept de plicht .. maar die plicht valt ook weer wel mee !!! 't Was zalig, mijn 2 reizen, Thailand met het ventje, zelfs terugkomen
    Vandaag is het beginnen sneeuwen in België !!! Vorige week was alles van kleren teveel, nu kan je niet genoeg aan hebben !!

    We sturen je een dikke verjaardagsknuffel, ok, veeeeeeel te laat maar supergemeend !!! én geniet daar van je avontuur ! Vergeet niet, zelfs op je 18de vliegt de tijd en voor je het weet ben je weer terug !

    Mexico con Femke !!! Olé

    BeantwoordenVerwijderen