woensdag 16 september 2009

15 September!!!!

Het is vandaag de onafhankelijksdag van Mexico!
VIVA MEXICO :)

En dat is dus superstom dat ik hier dus niet ben vanavond want het is dus overal grote feest en morgen ook en geen school morgen..
Ik hoop dat Chihuahua leuk wordt, ik heb er wel een beetje schrik voor..

Tot de volgende!
x

4 opmerkingen:

  1. alé, Fem, nu kan je niet feesten!!! Wees maar gerust dat het in chihuahua ook feest is , het is daar dezelfde feestdag toch?
    Zeg, Fem, oppassen met foto's en verhalen over drank hé... Ons Line kreeg een berisping van WEP over het feit dat ze Sangria dronk. (staat een foto op haar blog) Gelukkig zien ze het door de vingers, is ook maar een heel klein overtredingske van de regel hé, maar ge ziet... OPGEPAST!
    kus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Femke
    Wat een veelschrijver ben jij, ik kan haast niet bijhouden wat je allemaal op je blog schrijft ! Ik ga nog eens wat loopbaanonderbreking moeten nemen om al die bloggers in Zuid-Amerika te volgen, haha. Maar het is wel plezierig om mee te leven waar je allemaal mee bezig bent en te vernemen hoe je je voelt. Wat dat laatste betreft : de dipjes zijn al wat minder frequent, nee ? Ik hoop dat je een mooie reis maakt naar die streek die niet uit te spreken valt en dat we mooie foto's kunnen bewonderen, gemaakt met je spiksplinternieuwe fototoestel ! Nu zaterdag gaan we een boottochtje maken met je Argentijnse pleegbroer, naar het windmolenpark op de Thorntonbank bij Oostende. Er gaat ook een Colombiaanse vriend mee van hem, jammer dus dat Ben niet een dagje eerder terugkomt uit Bolivië, anders had hij wat Spaans kunnen tateren met hen. Ik ben van de week de nieuwbakken studenten aan het rondleiden in het departement, volgend academiejaar gebeurt dat ook met jou hé ? Ik ben benieuwd hoe je dat zult vinden ! Maar geniet nu nog maar een stuk of wat maanden van het Mexicaanse ritme. Veel liefs, Annik

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Femicos!
    Just to let you know I'm still alive ;). Moet je dringend eens een lange e-mail sturen. Ik heb je een kaartje gestuurd vanuit Portugal, ik hoop dat het ooit eens tot bij jou geraakt.
    Ben doodop en moet morgen naar Introductiedag 2 dus ik ga slapen.
    HVJ!
    Lau

    BeantwoordenVerwijderen
  4. DI. 15 sept. onafhankelijksheidsdag van Mexico.
    Dus vanavond vertrek je naar Chihuahua en 12 u. op de bus. Ik kijk uit naar verslag van die reis.
    Ik hoop als je terug bent dat de chocolade van Muti toegekomen is. Ook heb ik jou de documentatie over toerisme in Gent opgestuurd.
    Laat iets weten. Muti

    BeantwoordenVerwijderen